Sajtómegjelenések

A baloldal tízmillió magyar érdekével megy szembe!

A magyar kormány és az Európai Bizottság egy konstruktív párbeszéd végéhez közeledik az uniós források ügyéről. Most, a megegyezés küszöbén az Európai Parlament mégis egy újabb rohamot indít – erről beszélt Hölvényi György a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában.

Meghallgatom

Fighting European Indifference: A Conversation with György Hölvényi

For the second discussion organised by Hungarian Conservative, we invited Christian Democrat MEP György Hölvényi to talk about the role of conservative politics in the fight for religious freedom and morality in public discourse as well as for a better future for the world’s persecuted Christians.

Elolvasom

Nagy lehetőség előtt áll Veszprém

Az Európa Kulturális Fővárosa cím viselése lehetőség Európának és lehetőség Magyarországnak, benne Veszprémnek, hogy kulturális életét fejlessze és bemutassa a hazai közönség mellett a más országokból jövők számára is – jelentette ki Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt európai parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

Elolvasom

Merre tartasz, keresztény Európa?

Az európai kereszténység helyzetének megértésével, a különböző felekezeti és nemzeti kontextusok számbavételével és az európai egyházak jövőbeli kilátásainak elemzésével kapcsolatban rendeztek konferenciát október 28-án a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Elolvasom

A Pioneer of Ukrainian Folk Songs Collection: Miklós Both

The European Citizen’s Prize is awarded to projects organised by people or organisations that encourage mutual understanding and closer integration between the peoples in the European Union. Mr Both had been nominated for the prize by the KDNP MEP.